Weekendseminar “Når livet slår hårdt - udfordring og mestring” 

Dato/tid:
28. oktober 2023 09:30 - 29. oktober 2023 14:00

På weekendseminaret for hjernetumorramte og pårørende d. 28. - 29. oktober 2023 dykker vi ned i de forandringer, vi kan møde, når vi selv eller en nærtstående rammes af hjernetumor.

Neuropsykologer hjælper os med at forstå og håndtere de kognitive ændringer som følge af tumor, operation eller behandling, der kan give udfordringer i hverdagen, på arbejdet og i vores relationer. Vi forsøger at komme rundt om alle de emner, der optager jer, og lægger vægt på, at der er plads og tid til at udveksle erfaringer. 

Socialrådgiveren beskriver hvilke rettigheder og muligheder I har, når et familiemedlem rammes af hjernetumor. Hun vil tage udgangspunkt i spørgsmål, som kan indsendes af deltagerne på forhånd. 

I stedet for dialogen med socialrådgiveren kan du om søndagen vælge at deltage i en mindfulnessworkshop, hvor en erfaren underviser i mindfulness vil introducere til øvelser i afspænding, ligesom vi vil komme forbi emner som smerter og søvn. 

Hvem kan deltage: 

Patienter med lavgrads- og højgradstumorer og pårørende som partnere, forældre samt voksne søskende og voksne børn, der er personligt eller husstandsmedlem af HjernetumorForeningen. 

Seminaret retter sig ikke mod efterlevende, der har mistet pårørende til hjernetumor. 

Tilmelding

Tilmelding til vibeke@hjernetumorforeningen.dk efter først-til-mølle-princippet. 

Medlemmer, der ikke tidligere har deltaget, har dog fortrinsret. 
 
Tilmeldingsfrist: 24. september 2023 

Faktura udsendes efter tilmeldingsfristens udløb. 

Pris: Kr. 500 for medlemmer af foreningen. 

Sted: Trinity Hotel & Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia. 

Vi arrangerer fælles transport fra banegården i Fredericia og retur. Vi vil informere nærmere om dette tilbud, når tilmeldingen er afsluttet.

Du kan se hele programmet her

Adresse:
Trinity Hotel & Konferencecenter
Gl. Færgevej 30
7000Fredericia

Kontaktperson