Fyraftensmøde: Hjernetumor og hjernekirurgi

17. november 2020 17:00 - 20:00

En hjernekirurg fortæller om udfordringerne ved at operere i hjernen, en hjernetumorpatient deler tanker om diagnosen, om hjerneoperationen og om livet bagefter.

Jane Skjøth-Rasmussen, overlæge ved Neurokirurgisk Afdeling, Rigshospitalet
Jane Skjøth-Rasmussen vil bidrage med et oplæg om de kirurgiske udfordringer der er forbundet med en hjerneoperation.

Valg af kirurgitype kan være forskellig, afhængigt af om patienten har en lavgrads- eller en højgradstumor, men også af det enkelte menneskes livsvalg.

Fordele og ulemper ved den vågne kirurgi vil blive berørt.

Niels Frid-Nielsen, kulturjournalist og forfatter
Niels Frid-Nielsen vil i en samtale med HjernetumorForeningens formand Karen Risgaard give os indblik i sine tanker og oplevelser, da han i 2012 fik konstateret en hjernetumor, blev opereret på Rigshospitalet og efterfølgende fandt tilbage i livet.

Niels Frid-Nielsen har skrevet en bog om forløbet ”I en tynd tråd – om at leve med en alvorlig sygdom”, der udkom på Gyldendals Forlag i foråret 2020.

Der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål til både Jane Skjøth-Rasmussen og Niels Frid-Nielsen.

Alle hjernetumorpatienter, deres pårørende og interesserede fagpersoner er meget velkomne til arrangementet.

Foreningen er vært ved et let måltid mellem de to programpunkter.

Se program

Tilmelding via linket foroven

Kræftrådgivningen i Herlev
Borgmester Ib Juuls vej 2
2730 Herlev

Kræftrådgivningen i Herlev

Borgmester Ib Juuls vej 2
2730 Herlev

Åbningstider fra d. 12. august 2019:

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00
Fredag kl. 10.00-13.00

Tlf. 70 20 26 55

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.

Se flere begivenheder fra denne rådgivning