Netværksgruppe for efterlevende pårørende til hjernetumorpatienter

15. juni 2021 17:00 - 19:00

Er du efterlevende til en hjernetumorpatient, og har du behov for at tale med og dele dine oplevelser og erfaringer med andre i samme situation, er du meget velkommen til at deltage i vores netværksgruppemøder.

I denne gruppe mødes vi omkring tabet af vores kære. Du får mulighed for at tale forløbet igennem, at dele sorgen og tabet med andre i samme situation. Vi taler om alt lige fra følelsen af forladthed, ensomhed og tomhed til skifteretsattester, årsopgørelser, hussalg og rejser på egen hånd.

Deltagelse er gratis, og der er mulighed for te og kaffe.

Efterlevende pårørende til patienter med hjernetumor mødes den tredje tirsdag i måneden fra 17-19.

Nye deltagere kan høre nærmere om gruppen og tilmelde sig hos Anne-Louise Sørensen: annelouise@hjernetumorforeningen.dk

Kræftrådgivningen i Aarhus
Hejmdal - Kræftpatienternes hus
Peter Sabroes Gade 1
8000 Aarhus C

Kræftrådgivningen i Aarhus

Hejmdal - Kræftpatienternes hus
Peter Sabroes Gade 1
8000 Aarhus C

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning udenfor den almindelige åbningstid.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere og bestille en tid.

Jul og nytår:
Kræftrådgivningen lukker kl. 15 onsdag den 23. december. Telefonen lukker kl. 13.

Vi holder lukket mellem jul og nytår, og åbner igen mandag den 4. januar 2021.

Hvis du har brug for rådgivning mellem jul og nytår kan du ringe til Kræftlinjen på 80 30 10 30 alle dage bortset fra helligdagene: 24., 25. 26. og 31. december samt 1. januar.

Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Anne-Louise Sørensen

annelouise@hjernetumorforeningen.dk