Weekendseminar: Når livet slår hårdt - udfordring og mestring

Dato/tid:
29. oktober 2022 09:30 - 30. oktober 2022 15:00

Når livet slår hårdt - udfordring og mestring 

Vi afholder weekendseminar for hjernetumorpatienter og pårørende på Vejle Center Hotel d. 29. - 30 oktober. 

På seminaret er der mulighed for at mødes med andre i samme situation, og du kommer hjem med nye indsigter, nye værktøjer til at tackle hverdagen og helt sikkert nye bekendtskaber. 

Program for weekenden:
Programmet byder om lørdagen på arbejde i grupper, hvor samtalen og erfaringsudvekslingen vil tage udgangspunkt i oplæg fra neuropsykologer. Deltagerne inddeles i tre grupper: pårørende, hjernetumorramte, der lever alene, og hjernetumorramte, der lever med en partner. 

Efter gruppearbejdet vil der være et lille oplæg og praktiske øvelser i mindfulness. Lørdagen afsluttes med fælles middag. 

Om søndagen taler vi om, hvorfor det kan være vanskeligt at tale om det, som er svært, og hvordan vi kan gøre det. Der vil være oplæg, diskussion og øvelser. 

Du kan se det detaljerede program her: 

Program: Når livet slår hårdt -udfordring og mestring

Seminaret et åbent for alle hjernetumorramte (både højgrads- og lavgradstumorer), ægtefæller, partnere, forældre, voksne søskende og voksne børn, der er medlem af HjernetumorForeningen. 

Tilmelding
Prisen for deltagelse er kr. 500 pr. person.  

Hvis du/I ønsker at ankomme fredag aften, kan det lade sig gøre mod en ekstra betaling på kr. 700 pr. enkeltværelse og kr. 825 pr. dobbeltværelse. 

Oplys os gerne ved tilmelding, om du er vegetar, veganer, har brug for eksempelvis glutenfri kost eller har andre allergier, der skal tages hensyn til. 

Der er begrænset antal pladser på seminaret, ved overtegning oprettes venteliste. 

Tilmeldingsfrist d. 10. oktober. Du tilmelder dig seminaret  øverst på siden. 

OBS: Tilmelding forudsætter medlemskab af HjernetumorForeningen – dvs. husstandsmedlemskab for par eller personligt medlemskab for øvrige deltagere. Hvis du endnu ikke er medlem af HjernetumorForeningen, kan du indmelde dig her:

Bliv medlem af Hjernetumorforeningen

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Vibeke Vollmer på vibeke@hjernetumorforeningen.dk

Adresse:
Vejle Center Hote
Willy Sørensens Plads 3
7100Vejle

Kontaktperson