Netværksgrupper

Mød andre 

HjernetumorForeningen har netværksgrupper flere steder i landet. I netværksgrupperne har hjernetumorramte og pårørende mulighed for at mødes med ligestillede for at dele erfaringer, oplevelser, glæder og sorger. 

Hvem kan deltage 

Alle, der er ramt af hjernetumor kan deltage i vores netværksgrupper, hvad enten du selv er ramt eller er pårørende til en ramt. 

Hvordan 

Det er forskelligt, hvor mange der deltager, og hvordan grupperne er delt op i de forskellige netværksgrupper, men fælles for dem alle, er, at man får et rum, hvor man kan være sammen med andre, som forstår, hvad en hjernetumor kan have af betydning for den ramte og dennes pårørende.  

Hvor og hvornår 

Aktuelt har vi netværksgrupper i Aalborg, Aarhus, Herning, Vejle, Odense, Roskilde, Herlev og København. Netværksgrupperne mødes en gang om måneden, men holder sommerferie i juli måned. 
Du kan se mødetidspunkter for de enkelte grupper og læse mere om dem i kalenderen.

Find en netværksgruppe nær dig

Netværksgruppe online 

Vi har igennem et par år haft en online netværksgruppe for voksne pårørende børn til en hjernetumorramt. Gruppen holder lige nu en pause.

Praktisk 

Det er gratis at deltage i vores netværksmøder, men vi vil gerne, at du melder dig til på forhånd, så vi kan sørge for kaffe og te til alle. 

Hvem leder grupperne?

Netværksgrupperne bliver ledet af frivillige, som har forskellige baggrunde. Det er patienter, pårørende, efterlevende eller sundhedsfagligt uddannede. 

Hvis du har lyst til at hjælpe i en af de eksisterende grupper eller starte en ny gruppe op, så skriv til anette@hjernetumorforeningen.dk . 

Deltagerne siger 

”Da jeg første gang var til møde med hjernetumorgruppen tudede jeg i en time... Det var der heldigvis plads til." 

”Nogle gange oplever jeg, at andre får sat ord på det jeg selv føler, men ikke kan formulere." 

"Vi kommer jo til at holde af hinanden." 

“Nogle gange ved jeg ikke, hvad jeg skal sige, men så sidder jeg bare og lytter." 


Spørg socialrådgiveren

Socialrådgiver Bente Toth Mouritzen er tilknyttet HjernetumorForeningen og svarer på spørgsmål om dine rettigheder som hjernetumorpatient eller pårørende.

Spørg vores socialrådgiver

Læs socialrådgiverens svar