Weekendseminar

Når livet slår hårdt - udfordring og mestring 
En gang om året afholder HjernetumorForeningen et weekendseminar for hjernetumorramte og deres pårørende: “Når livet slår hårdt - udfordring og mestring”. 
Det centrale element i seminaret er samtaler med andre ramte og pårørende om udfordringen ved at leve med en hjernetumordiagnose, og hvordan man håndterer den.  

Viden og erfaring 
Vi formidler viden og deler erfaringer, så deltagerne både bliver klogere på deres egen situation og kan spejle sig i andre. 
Seminaret ledes af neuropsykologer og andre terapeuter eller behandlere, der har erfaring med hjernetumorpatienter. 

Genkendelse i egen livssituation 
Seminaret er åbent både for par og enlige, og man kan deltage alene eller sammen med en partner eller anden pårørende. Vi deler grupperne op, så alle, så vidt det er muligt, vil kunne genkende sig selv og deres egen livssituation i gruppen. 

Kun for medlemmer 
Seminaret tilbydes kun til foreningens medlemmer. Vi sender invitation ud med tilmeldingsmulighed, når programmet er klart, og der er først åbent for tilmeldinger fra det tidspunkt. 

Hvor og hvornår 
Seminaret afholdes den sidste weekend i oktober, og vi placerer det som regel i området Vejle/Fredericia/Middelfart, så det er i rimelig transportafstand for alle.