Min datter har migræne efter operation for meningeom, men ventetiden til hovedpineklinikken er lang. Hvad gør hun indtil da?

10-05-2022

Spørgsmål:

Hej Bente

Jeg skriver på vegne af min datter.
  
Hun fik fjernet en meningeom i 2015. Operationen gik fint, sagde kirurg. Div bivirkninger siden, så hun er på førtidspension. Værst er migrænen, som er der hver dag. Utallige besøg hos vagtlæge, hvor morfinsprøjte hjælper. Div forskellige migræne medicin uden effekt. Neurologen har nu henvist til hovedpineklinik i Glostrup - 2 års ventetid, med henblik på at afprøve Ayomi indsprøjtning. Hvad gør hun indtil da, er ved at opgive. 
  

Svar: 

Kære spørger 
 
Såfremt det offentlige ikke kan tilbyde udredning og behandling indenfor ventetidsgarantien på 30 dage, kan din datter bede om at blive henvist til en anden hovedpineklinik. Der er dog ikke mange klinikker i Danmarks, så spørgsmålet er, om der findes en klinik med kortere ventetid. Hun kan bede hovedpineklinikken om at blive omvisiteret, hvis det er en mulighed. Alternativt kan hun måske blive henvist til et tværfagligt smertecenter, hvor der er kortere ventelister. 

Bedste hilsner
Bente Toth Mouritzen, socialrådgiver

Få hjælp fra vores socialrådgiver

Socialrådgiver Bente Toth Mouritzen er tilknyttet HjernetumorForeningen og svarer på spørgsmål om dine rettigheder som patient eller pårørende. 

Send dit spørgsmål til vores socialrådgiver

Spørg vores hjernetumor-eksperter

Er du hjernetumorpatient eller pårørende, kan du spørge HjernetumorForeningens tilknyttede eksperter om sygdommen.

Send dit spørgsmål til vores eksperter